Pennut / Puppies

PENTUJA TULOSSA – WE ARE EXPECTING PUPPIES!

Devilish Zsa Zsa Zsu etsii sijoituskotia, joka on kiinnostunut aktiivisesta harrastamisesta tämän pienen marakatin kanssa. Maisa on nyt 5 kuukautta ja saanut rokotukset kahteen kertaan. Näyttelyita on suunnitelmissa myös Maisalle ensi vuodelle ja sijoituskodilta odotetaankin kiinnostusta turkinhoitoon – joko itse tai sitten säännöllisesti kasvattajan luona trimmissä käyden. Maisa on tottunut kulkemaan autossa, osaa kävellä hienosti hihnassa sekä toimii erinomaisesti laumassa. Sisäsiisteyskin on jo hyvin hallussa, vaikka kokonaan sisäsiistiksi Maisaa ei voi vielä sanoa.

FI MVA Devilish Quick’n Easyn pennut syntyivät 15.9.22 – yksi uros ja yksi narttu. Narttupentu sijoitetaan ja sille etsimme näyttelyistä kiinnostunutta perhettä, joka on valmis sitoutumaan niin turkinhoitoon sijoitusaikana kuin korvien asettamiseen pennun ensimmäisen elinvuoden aikana. Urospennun osalta odottelen vähän, miltä herra näyttää ja päätän sen jälkeen sijoitanko pennun vai etsimmekö sille omaa kotia. Isänä pennuilla on Anluan Time Traveller Australiasta.

Talveksi ja kevääksi on suunnitteilla pari yhdistelmää, joten olethan ajoissayhteydessä, jos Devilish-irski kiinnostaa. Yhteydenotot alkuun mielellään puhelimitse tai sähköpostilla, ei tekstiviestillä!

FI CH Devilish Quick’N Easy’s litter was born 15.9.22 – we have one bitch and one dog puppy in the box.
The girl will be placed and we are still contemplating whether to place the boy too.
We have puppy plans for winter and spring 2023. Please do not hesitate to contact, if you are interested in a Devilish Irish Terrier.

Devilish pennut

Pennut luovutetaan 7-8 viikon ikäisinä, rekisteröityinä, mikrosirutettuina ja useampaan kertaan madotettuina. Jokainen pentu saa mukaansa tukevan pentupaketin, joka helpottaa pennun sopeutumista uuteen kotiin – mukana mm. ruokaa, johon pentu on jo tottunut, Suomen Irlanninterrierit Ry:n Irskioppaan, Salme Mujusen kirjan Pentuaapinen sekä jotain tuttua syntymäkodista. Liitän jokaisen uuden pennunomistajan rotuyhdistys Suomen Irlanninterrierit ry:n jäseneksi ensimmäiseksi vuodeksi, jos omistaja niin haluaa. Koko pentue myös pentutestataan mahdollisuuksien mukaan noin 6-7 viikon ikäisinä. Pennuilla on myös “käyttötuki” koko koiran elämän ajan niin isoissa kuin pienissäkin asioissa. Toivon, että pennut pääsevät ennen kaikkea aktiivisiin ja harrastaviin koteihin perheenjäseniksi. Pennun myynnin ehtona on sitoutuminen tiettyihin terveystarkastuksiin. Näyttelypakkoa ei ole, vaikkakin esiintyminen muutamissa näyttelyissä olisi toivottavaa. Haluan myös kuulla, mitä koirille kuuluu niiden aikuistuttua. Tutustumiskäynti kasvattajan luona pakollinen ennen pennun myyntiä.

Aiemmat Devilish-pentueet löydät Koiranetistä.

Save

Save

Save

Save

Save

Save