Pennut / Puppies

MEILLÄ ON PENTUJA – WE HAVE PUPPIES!

FI, NO MVA Wyndam Devilish Proud ‘Riesan’ pennut syntyivät 7.2. ja nyt pentulaatikossa tuhisee 2 poikaa ja 2 tyttöä. Tytöille on läydetty jo kodit, mutta pojille haetaan vielä harrastavia, mielellään näyttelyistä kiinnostuneita koteja. Isänä yhdistelmässä on FI, NO, EE MVA, FI JVA Devilish Gambling Man ‘Pyry’. Käynti kasvattajan luona ehdoton vaatimus ennen varman varauksen tekoa. Myös FI MVA Devilish Faiche Mór ‘Riemu’ on ultrattu tiineeksi. Pentueen isä on Saksassa asuva OH! Patrick Uncle Sam. Pennut syntyvät viikon 11 lopussa. Jos olet kiinnostunut pennuista, ota rohkeasti yhteyttä.

FI, NO CH Wyndam Devilish Proud gave birth to 2 boys and 2 girls on 7.2. The litter is sired by FI, NO, EE CH, FI TRCH Devilish Gambling Man ‘Pyry’. We have boys available from this litter. FI CH Devilish Faiche Mór is in whelp, puppies are due at the end of week 11. Sire of the litter is OH! Patrick Uncle Sam. If you are interested in a puppy, please feel free to contact me.

Devilish pennut

Pennut luovutetaan 7-8 viikon ikäisinä, rekisteröityinä, mikrosirutettuina ja useampaan kertaan madotettuina. Jokainen pentu saa mukaansa tukevan pentupaketin, joka helpottaa pennun sopeutumista uuteen kotiin – mukana mm. ruokaa, johon pentu on jo tottunut, Suomen Irlanninterrierit Ry:n Irskioppaan, Salme Mujusen kirjan Pennun polku puolivuotiaaksi, sekä jotain tuttua syntymäkodista. Liitän jokaisen uuden pennunomistajan rotuyhdistys Suomen Irlanninterrierit ry:n jäseneksi ensimmäiseksi vuodeksi, jos omistaja niin haluaa. Koko pentue myös pentutestataan mahdollisuuksien mukaan noin 6-7 viikon ikäisinä. Pennuilla on myös “käyttötuki” koko koiran elämän ajan niin isoissa kuin pienissäkin asioissa. Toivon, että pennut pääsevät ennen kaikkea aktiivisiin ja harrastaviin koteihin perheenjäseniksi. Pennun myynnin ehtona on sitoutuminen tiettyihin terveystarkastuksiin. Näyttelypakkoa ei ole, vaikkakin esiintyminen muutamissa näyttelyissä olisi toivottavaa. Haluan myös kuulla, mitä koirille kuuluu niiden aikuistuttua. Tutustumiskäynti kasvattajan luona pakollinen ennen pennun myyntiä.

Aiemmat Devilish-pentueet löydät Koiranetistä.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save